La veritat sobre el cas Harry Quebert de Joel Dicker

Recomant per diferents bandes finalment he llegit el llibre de Joel Dicker (bona campanya de màrqueting). Una novel·la entretinguda, excessivament tècnica pel meu gust ja que hi ha moments que l’autor prefereix mostrar les seves virtuts que no pas deixar fluir el text i la trama però un bon llibre, de lectura ràpida, dels que anima a llegir.

La Veritat sobre el cas Harry Quebert
La veritat sobre el Cas Harry Quebert

M’ha fet pensar en la primera novel·la d’Alain de Botton, no pas pel tema i sí per l’origen de l’escriptor, l’edat en que han escrit… el que intueixes de la seva formació acadèmica.. Veurem com li va a Dicker amb el seu següent llibre però aquest é sun bon llibre si no et llegeixes els excessius elogis que l’hi han dedicat.

Títol: El cas Harry Queber
Autor: Joel Dicker

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.