Bio

Després d’un pas per l’administració pública i de tenir vincles professionals amb el món de la ràdio (especialment en la gestió de mitjans) vaig crear l’empresa InformaTIC especialitzada en formació de l’àmbit TIC a principis dels 2000.

Em vaig incorporar a Aquitania Serveis de Comunicació Global, en aquell moment propietari del diari digital OSONA.COM, com a membre de l’equip directiu per implementar una estratègia en el creixement dels mitjans d’informació de proximitat del grup i la creació de la capçalera nacional NACIÓDIGITAL

Vam passar de ser un equip reduït de 5 persones fins a arribar a ser 40 professionals generant continguts en català.

En aquests temps vam liderar els rànquings d’audiència, vam obtenir diferents reconeixements com el PREMI NACIONAL en la categoria de Mitjans de Comunicació.  Vam obtenir recursos del projecte de media de GOOGLE DNI FUND per experimentar en visualització de dades i informació.

Actualment també  ajudo a créixer el projecte ADOLESCENTS transformant-nos en experts en informació juvenil a Catalunya i essent una comunitat adreçada als joves a través del portal Adolescents.cat, els continguts transmèdia a Adolescents Icat, el programa radiofònic que és de dilluns a divendres a l’antena de Catalunya de Ràdio, Adolescents XL… i els projectes relacionats amb orientació dels joves que estem preparant.

He participat en la creació de la comunitat de criança CRIAR que genera continguts per a la comunitat a través de la web Criar.cat, dels programes de ràdio realitzats: Criarbé (Rac1), CriarCorbs (RPS), de l’extensió dels nostres continguts a xarxes socials i ben pròximament en format audiovisual.

He estat soci fundador de CreatingREM, empresa especialitzada en GenZ on hem treballat per diferents sectors (música , media…) en projectes d’abast global i on hem après que les noves generacions tenen mirades especials en la seva relació amb els mitjans de comunicació i que s’informen i consumeixen continguts de forma diferenciada de com ho hem fet fins ara. Primera generació nadiua digital i nadiua de smartphone i que sap interpretar de intrinseca els micromoments. 

He participat en la gestació i producció del projecte PODIOS, decisions professionals ben informades, tant en la part d’exploració com en l’actual d’explotació. Incidint en diferents àmbits, projecte, format, continguts i comercialització.

PODIOS és una plataforma de contingut editorial on pots trobar informació de valor sobre empresa, organitzacions i poder a catalunya, 

Crec en un futur de pagament de la informació que aporta valor i especialment en els mitjans i comunitats de nínxol.
Durant uns anys vaig ser membre de les juntes directives de l‘AMIC i l’APPEC. He impartit conferències o parlat en diversos mitjans de comunicació gairebé sempre sobre la gestió en MEDIA, el “producte” continguts en capa digital i algunes obsessions d’aquest tipus.