Skip to main content

Projectes

Aquests són alguns dels projectes en els que participo i he participat els darrers anys, en la seva creació o en el seu creixement.

Naciodigital Adolescents Criar.cat Podios Creatingrem

NACIODIGITAL

NacióDigital és un diari digital de caràcter generalista i d’abast nacional, que compta amb diverses edicions locals i temàtiques. La seva empresa editora, SCG Aquitània SL, va néixer el 1995 per treballar en l’àmbit de la premsa digital, essent una iniciativa pionera en el sector i una de les tres més antigues del nostre país.

D’ençà de la seva eclosió com a capçalera d’abast nacional, el 2005, NacióDigital ha seguit una línia ascendent en audiència que l’ha situat des del mes de febrer de 2015 com el diari digital més llegit en llengua catalana, segons el Rànquing d’OJD en català, NacióDigital rep el Premi Nacional de Comunicació 2016 en la categoria de mitjans d’arrel digital.

www.naciodigital.cat

ADOLESCENTS

És la comunitat més gran i més influent de joves a Catalunya. Un espai on s’informen i s’entretenen més de 550.000 persones a través dels seus diferents productes: el portal, el programa de ràdio Adolescents XL a Catradio, Adolescents Icat, a les xarxes socials i amb els continguts digitals a Youtube. Es treballa posant l’accent en els valors com la igualtat, la diversitat, l’esforç, l’actitud positiva, la solidaritat, la participació i el sentit crític. 

www.adolescents.cat
Adolescenst XL a tiktok ,
continguts audiovisuals a Youtube 

Adolescents.cat

CRIAR.CAT

Comunitat per a famílies de tota mena amb la criança, l’educació i el feminisme com a tres grans focus. Produïm contingut multiformat i multiplataforma de qualitat, rigor i sensibilitat amb el suport d’una xarxa de persones expertes. Aconseguir generar valor a partir d’una comunitat de continguts. 

www.criar.cat

PODIOS

Plataforma per a professionals i directius d’empreses i institucions amb interessos a Catalunya, que volen informació substancial i significativa per prendre decisions que impactin en el resultat de les seves organitzacions. Decisions professionals ben informades.

www.podios.com

Podios

CREATINGREM

Construimos puentes entre las marcas y la Gen Z a través del micro-entretenimiento. Rejuvenecemos a las marcas detectando micro-tendencias en las plataformas de la creator economy y gestionamos sus conexiones con la comunidad Gen Z. Creamos oportunidades de negocio para conectar a las marcas con la cultura de la Gen Z. Creamos formatos nativos y culturalmente relevantes.

www.creatingrem.com