Skip to main content
Innovació i periodisme

El passat dijous dia 3 de juliol vaig participar en representació de NacioDigital  a la sessió organitzada per Creacció i Ausa Futur i sota el nom d’ “Eines pràctiques per innovar en el sector de les TIC”.

La sessió del degà de la facultat d’Empresa i Comunicació de la UVIC-UCC, Xavier Ferràs va versar sobre  “Innovació. Com podem innovar?, del disseny a l’acció”. M’agradaria destacar alguns conceptes que van sortir durant la jornada:

Mapejar un mercat és difícil relacionant-lo amb innovació, ja que el que volem mapejar no existeix

Escoltar massa el consumidor pot ser erroni,  ja que el consumidor no canviarà el paradigma

La millora no comporta cap risc, la innovació, sí, que en porta

Innovació i periodisme

Autor fotografia: Adrià Costa

A la taula rodona hi va participar com a experiències: Gaufix,  Catuav, Quopiam i Nació Digital.  A la sessió, que va tenir lloc al VIT – Vic Integració Tecnològica –  també hi va participar la professora Petra Nylund. La investigadora sueca va parlar d “Innovació col·laborativa per un millor posicionament empresarial”.

Després de les presentacions, torn obert de debat i preguntes.