Google financia el projecte de dades de NacióDigital

Fa uns dies vam presentar el projecte que ens ha finançat Google dins el projecte DNI. Aquest és un projecte de desenvolupament d’eines per a mitjans i redaccions periodístiques i a NacioDigital i a Taller de Projectes Digitals ens hi vam presentar amb un eina de visualització de dades.

L’acte va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica DAMM i vam comptar amb el patrocini de Cellnex i DAMM.

L’acte va comptar amb la presentació del projecte per part de José Manuel Gutiérrez, director de Nous Formats de NacióDigital. També amb Luís Collado, director d’Aliances Estratègiques de Google Espanya i Portugal que va presentar el projecte de Google i finalment amb una Master Class de l’expert Enrique Dans.

Aquí podeu llegir més informació de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.