Skip to main content

Dins l’evolució del sector de la publicitat digital i en vistes de treballar nous formats i noves mètriques vam organitzar un seminari de Brand Content amb la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i amb la participació de Jean-Christophe Demarta, responsable del contingut de marca del diari The New York Times. A la tarda vam fer una taula rodona on hi vam participar juntament amb Ismael Nafria, el mateix Demarta i l’equip de Brand Content de El Confidencial representats per Alberto Luna.

Aquí podeu veure les excel·lents fotografies de l’acte de l’Adrià Costa.

Algunes conclusions i dubtes:

  • Queda clar que els mitjans i les redaccions periodístiques han desenvolupat unes habilitats per fer narrativa digital i per tant per poder fer bons relats, millor que moltes agencies creatives.
  • Les empreses de mitjans hem de crear dins la nostra estructura un equip de contingut de marca a l’estil del NYT amb el seu The Brand?
  • Quines són, però, les mètriques a tenir en compte?
  • Arran d’aquest seminari se’ns ha demanat que organitzem més activitats a l’entorn del contingut de marca. Si estas interessat ens ho pots fer saber.
  • Van assistir més de 50 persones (Dircom, agencies, periodistes) i van quedar fora molta gent que havia demanat d’assistir-hi..